Belecsapnak kéziseink

photo

Hétfőn kezdi a felkészülést a tavaszi időszakra NBI-es kézilabdacsapatunk.

A teszteléseket követően hétfőn délelőtt vezényli az első gyakorlást az új évben Kilvinger Bálint, a Sport36-Komló mestere. A tervek szerint napi két edzéssel készülnek a fiúk a feladatokra, amiből lesz bőven már januárban is.

Bár a bajnokság csak februárban kezdődik, január közepén már három ligakupameccs vár Jerkovicékra. Január 16-án a PEAC-cal délelőtt és délután is megmérkőzik csapatunk, majd négy nap múlva a Pécsi VSE-t fogadjuk ugyanebben a sorozatban.

Január 30-án jóval nehezebb feladatot kellene megoldania Grünfelderéknek. A 3. helyen álló, de az ősszel meglepő mélységeket megjárt Fradit fogadjuk a Magyar Kupában. Sajnos továbbra is szurkolók nélkül.

A tervek szerint egy Csurgó elleni edzőmeccs is belefér a januárba, hogy aztán február 7-én elkezdjük a feszített tempójú bajnoki sorozatot. A Tatabányával Komlón, a Balatonfüreddel idegenben, a Gyöngyössel szintén itthon találkozunk az első meccseken; tehát nem vár könnyű etap a jelenleg 7. pozíciót (3győzelem, 1 döntetlen, 5 vereség) elfoglaló együttesünkre.