Ifi: Elúszott a hazai veretlenség

photo

Hazai pályán szenvedett vereséget a veszprémi KKFT-től ificsapatunk.

Közel egy félidőn keresztül jobb teljesítményt nyújtott ellenfelénél ifjúsági csapatunk. A második játékrész azonban nem úgy sikerült, ahogy szerettük volna. Bár jól hajráztunk, utolérni már nem sikerült a hét góllal is elhúzó ellenfelünket.

Ifjúsági 1. osztály 12. forduló:
Sport36-Komló – Veszprémi KKFT 29:32 (16-17)
Komló, Városi Sportközpont zárt kapuk előtt V: Rozina, Ujvári

KOMLÓ: VANYEK – TRISCHLER 6, Tullner, Tóth K. 3, Illés 7, Kovácsevics 6/2, Beck 5 Csere: Szilágyi (k), Bazsa 1, Horváth L., Mihályfi 1, Ivicz, Földvári, Varga Sz., Hiegl. Edző: Péter Szabó Dávid

Hetesek: 2/2 illetve 5/3 Kiállítások: 8p illetve 4p

Péter Szabó Dávid: „Ott folytattuk, ahol Csurgón abbahagytuk. Fásultság látszott a srácokon már múlt héten is. Azt hittem, hogy át tudunk lendülni ezen a koncentráció hiányon az utolsó mérkőzésre, de sajnos nem sikerült. Úgy gondolom, mindenkinek jót fog tenni a pihenő, ami következik, mert a gondolatainkat rendezni kell. Ettől függetlenül, hogy most keserű a szánk íze, kitűnőre értékelem ezt a félévet, mert ebben a bizonytalan helyzetben, a nehézségek ellenére egy jó őszt futottunk. Sajnálom ezt az utolsó meccset.”

A tabella élcsoportja: 1. PLER 15p (9m) 2. NEKA 14p (8m) 3. Sport36-Komló 12p (8m) 4. Balatonfüred 10p (6m) 5. Csurgó 10p (6m) 6. Veszprémi KKFT. 8p (8m) … SZESE Győr 9p (8m)