Kézilabda: Viszonozzák a segítséget kéziseink

photo

Vérplazmájukkal segítenek kézilabdázóink a súlyos állapotban lévő koronavírussal fertőzött betegtársakon.

A Sport36-Komló NBI-es kézilabdacsapatának tagjai is csatlakoztak ahhoz a felhíváshoz, amelyen keresztül a fertőzésen átesettek segíthetik vérplazmájukkal a jóval rosszabb állapotban lévő sorstársaikat.

„Az elmúlt közel másfél hónapban nagyon sok biztatást, segítséget, felajánlást kaptunk az ország különböző pontjairól, sőt külföldről is. Nagyon köszönjük mindenkinek!” – fejezte ki háláját Szigeti Szabolcs, a Komló Sport Kft. ügyvezető igazgatója azoknak, akik támogatták a nehéz helyzetbe került klubot.

A sportvezető hozzátette: „Fontosnak érezzük, hogy mi is segítsünk embertársainkon, azokon, akik szintén megfertőződtek a COVID-vírussal, de állapotuk súlyos. A komlói kórház igazgató asszonyának segítségével csatlakoztunk ahhoz a felhíváshoz, melyben a víruson átesettek plazmájukkal segíthetnek beteg embertársaik gyógyulásában. Bízunk benne, hogy segíthetünk!

A csapat vírusfertőzésen átesett tagjai hétfőn jártak a komlói egészségügyi intézményben, bízva abban, hogy segíteni tudnak a még nehezebb helyzetben lévőkön.