A Csurgó elleni vereség nyilatkozatai

photo

Drámai meccsen kaptunk ki a Csurgótól. A rangadó szereplőinek véleménye:

Baranyai Norbert vezetőedzője: Egy nagyon jó iramú, küzdelmes meccsen vagyunk túl. Sajnos csapatunk ezer sebből vérzik. Ám, amit a fiúk ma a 60 perc alatt letettek a pályára, azért le a kalappal előttük, mert az utolsó másodpercig minden labdáért küzdöttek. Megérdemeltük a 2 pontot mindenképpen. Sikerült több góllal ellépnünk a 2. félidőben, de a nyitott védekezésük kicsit megzavart bennünket. de örülők, hogy a végén tudtunk gólokkal válaszolnunk. Bízom benne, hogy ez a győzelem lendületet adott, az utolsó két mérkőzésünket megpróbáljuk abszolválni.”

Szeitl László, a Csurgó beállója: „Úgy gondolom, hogy az egész mérkőzésen mind a támadás, mind a védekezés nagyon kiélezett volt mindkét oldalon. A héten, amikor készültünk, tudtuk, hogy nagyon nehéz pályára érkezünk, különösen úgy, hogy számtalan hiányzónk van. Viszont örülök neki, hogy az egész meccsen nem adtuk fel, végig ide-oda billegett a mérleg nyelve, de ma egy csapatként funkcionáltunk a mérkőzésen, ennek köszönhető, hogy elvittük a 2 pontot ma este Komlóról.”
Kilvinger Bálint, a Sport36 vezetőedzője: „Gratulálok a Csurgónak, megérdemelt győzelmet arattak. Nekem az fájt a legjobban, hogy úgy nézett ki, fájó kimondani, ők jobban is akarták ezt a győzelmet. A mérkőzés végére visszaküzdöttük magunkat, de előtte adtunk egy olyan előnyt, ami nem volt benne a meccsben, hogy vissza tudjuk hozni. Megpróbáltuk. A végén lehettem csak elégedett azzal, hogy úgy küzdöttünk, ahogy az egész meccsen kellett volna. Rengeteg hibát követtünk el, több olyan szituáció volt, amit nem jól oldottunk meg, és ennek az eredménye lett, hogy ma hazai pályán kikaptunk. Van még két mérkőzés, remélem azokon azt az arcunkat mutatjuk, amit tavasszal láttak tőlünk.”

Urbán Egon, a Sport36 jobbszélsője: „Gratulálok a Csurgónak, jobban küzdöttek a 60 perc alatt. Megérdemelték a győzelmet. Úgy gondolom, hogy az előző két meccsen nagyon magas fal állt előttünk, ezért jó százalékkal lőttük a szélen kialakult ziccereinket. Ma belül próbálkoztunk, ahelyett, hogy egy kicsit szélesebben játszottunk volna, és lehúzták volna a labdákat szélre.”