A hit sikert hozhat Gyöngyösön

photo

Gyöngyösre szólítja a sorsolás kézilabdázóinkat az őszi szezon utolsó előtti fordulójában. Jók az emlékeink a legutóbbi találkozónkról.

Október 29-én érezhette át utoljára a győzelem ízét kézilabdacsapatunk. A Cegléd legyőzését követően nem sikerült még pontot szereznie a Sport36-nak.

Éppen ezért, itt lenne az ideje egy újabb sikernek, bár az előjelek nem azt sugallják, nem lenne példa nélküli egy váratlan siker. Ez év márciusában parádés teljesítménnyel iskoláztuk le a „Farkasokat”, rendkívül összeszedett játékkal 12 gólos győzelmet arattunk a Mátraalján. Pénteken megelégednénk egy szűk, egygólos sikerrel is, ami jó hangulatot teremtene utolsó bajnokinkon, a Szeged komlói vendégjátékán.

A Gyöngyös – Jóga Norberttel a soraiban – magabiztosan használja ki a hazai pálya előnyét, mindössze a Tatabánya tudott pontokat lopni a Fejes András Sportcsarnokból.

Korábban már jelezte a klubvezetés, hogy a Gyöngyös elleni idegenbeli mérkőzésre a csapatot elkísérő szurkolók a Szeged elleni december 17-i mérkőzést ingyen tekinthetik meg, vagy a klub vendége lehet egy korsó sörre a Sportcsarnok Büfében.

K&H férfi kézilabda liga, 12. forduló, december 9. 18:00
HE-DO B. Braun Gyöngyös (9. 11p) – Sport36-Komló (11. 8p)
Gyöngyös, Dr. Fejes András Sportcsarnok V.: Kiu Gábor, Kiu Tamás