A Komló lesz a mérleg nyelve

photo

A Komló dönt a bronzérem sorsáról a Fradi a Füred és a Tatabánya között.

Az utolsó előtti fordulóban az FTC otthonába látogatunk. Számunkra a 6. hely megszerzése a cél a Gyöngyös ellenében, ehhez azonban mindkét pontra szükségünk lenne a Népligetből.
A házigazdáknak létkérdés csapatunk legyőzése, ebben az esetben megmaradna az esélye a bronzéremre a Balatonfüreddel és a Tatabányával szemben. Horváth Attila csapata ennek tudatában készül a szombati mérkőzésünkre, hiszen balatoni riválisuk hazai pályán a már kieső Egert fogadja, így borítékolható győzelme.
Kilvinger Bálint legénysége a héten nem a matematikára, inkább a Csurgó ellen elkövetett hibák javítására fókuszált. Megismételnénk a tavalyi bravúrt, amikor okos játékkal 26-23 vertük a zöld-fehéreket otthonukban. Ezzel megmaradna a lépéselőnyünk a Gyöngyössel szemben, ugyanakkor kikaparnánk a gesztenyét a Balatonfüred számára, aki az utolsó játéknapon vizitálnak Komlón.
A számunkra érdekes mérkőzések párosítása (25. forduló): FTC – Komló, Balatonfüred – Eger, Tatabánya – Kecskemét, Dabas – Gyöngyös.
A 26. forduló: Komló – Balatonfüred, Fejér-B-Á.L. Veszprém – FTC, Telekom Veszprém, Gyöngyös - NEKA
K&H Kézilabda Liga 25. forduló, 05.21.17.00:
FTC - Sport36-Komló
Budapest, Kőbányai út Elek Gyula Aréna V: Altmár, Horváth

A bajnokság élcsoportja: 1. Telekom Veszprém 46p 2. Pick Szeged 45p 3. Balatonfüred 32p 4. FTC 30p 5. Tatabánya 3p 6. Sport36-Komló 25p 7. Gyöngyös 25p …