A Sport36-Komló - Gyöngyös mérkőzés sajtónyilatkozatai

photo

29-26-ra legyőztük a Gyöngyös együttesét A mérkőzés főszereplőinek véleménye:

Konkoly Csaba, a Gyöngyös vezetőedzője: „Az első félidőben sem támadásban, sem védekezésben nem sikerült elkapni a fonalat. A másodikban döntő pillanatokban, amikor igyekeztünk volna zárkózni, akkor nem az történt, ahogy terveztük, vagy nem olyan hatékonysággal sikerült befejezni a támadásainkat, ahogy elgondoltuk. A védelmünkkel a második félidőben már nem volt akkora probléma. Markovszki Pali teljesítményének és a türelmes védekezésnek köszönhetően szorosabbá tettük a mérkőzést. Támadásban elkövetett egyéni és taktikai hibák miatt nem sikerült a pontszerzés, amitől ma messze voltunk.”

Markovszki Pál, a Gyöngyös kapuvédője: „A második félidőben a védekezésünk jobban összeállt, aminek köszönhetően jó volt az én teljesítményem is a kapuban. Támadásban nagyon akartunk, nem tudom mi lehetett a baj, nem ültek a taktikai elemek. Olyan érzés volt kicsit, hogy túlságosan akarjuk, hogy jól menjen, éppen emiatt nem sikerült ma győzelmet szereznünk.”

Kilvinger Bálint, a sport36-Komló vezetőedzője: „Egy nagyon jó csapatot tudtunk ma legyőzni, aminek nagyon örülök. Végre olyan teljesítményt nyújtottunk az egész mérkőzésen, amilyet mindig szeretnénk. Tudtuk azt, hogy nekünk csak úgy lehet esélyünk, ha végig küzdjük a 60 percet. Helyenként jó játékot is tudtunk nyújtani – elöl folyamatosan tudtunk gólokat lőni, hátul pedig hosszú ideig jó teljesítményre voltunk képesek. Sokat ütköztünk, ez a volt a kulcsa a védekezésünknek, a második félidőben megtapasztaltuk, hogy miért ilyen erős az ellenfelünk. Támadásban kicsit szenvedtünk, de hátul stabilitást tudtunk adni, amivel ezt a mérkőzést megnyerhettük.”

Grünfelder Péter, a Sport36-Komló, beállósa: „Ma az egész csapatot illeti a dicséret. A vesztes Füred-meccs után össze kellett szedni gondolatainkat, elég mélyről kellett újból felépíteni magunkat. Úgy gondolom, hogy ez mára sikerült. Ez a csapatunk szívét és akaratát mutatja, meghaltunk egymásért a pályán, ezt láthatták a tévénézők is, ez volt a kulcsa a győzelemnek.”