A Tatabánya elleni mérkőzés sajtónyilatkozatai

photo

Szinte végig vezetve győzte le a Tatabánya együttesünket. A főszereplők véleménye a 60 percről.

Dragan Djukic, a Tatabánya mestere: „Mindig élmény idejönni Komlóra. Nagy hangulatot teremtenek a hazai szurkolók. Szeretnék gratulálni a Komlónak az egész szezonhoz, és további sok sikert kívánok nekik. Látszik az első mérkőzéshez képest, hogy mindkét csapat nagyot fejlődött és jó formában van. Kívánom, hogy mindkettőnk a formáját a szezon végéig fenn tartsa. A Komló megint csapatként játszott, nagyon nehéz volt a találkozó. Nálunk az egyéni teljesítmények meghatározók voltak: Bartucz a kapuban, Zdolik a második félidőben támadásban. A legfontosabb az volt, hogy a védekezésünk nagyon összeállt, csapatként léptünk pályára, mindenki kivette részét a sikerből.”

Zdolik Bence, a Tatabánya 8 gólig jutó átlövője: „Nem játszottunk hiba nélkül, de sikerült jó teljesítménnyel a 4-5 gólos különbséget tartani. Úgy gondolom, hogy a Komló és mi is nagyon jó formában vagyunk. Megyünk előre. A „kis Veszprém” ellen is nyernünk kell. Azt sajnálom, hogy csak a szezon végére álltunk így össze. További sok sikert kívánok a Komlónak.”

Kilvinger Bálint, a Sport36 vezetőedzője: „Gratulálok a Tatabányának, jó kis „bányászrangadó” volt hangulatában. Jó formában játszó, remek csapat érkezett ma hozzánk. Azt nyújtották, amit vártam tőlük. Küszködtünk, volt, amikor néhányan hitehagyottá váltak, de a végén megmutattuk, hogy azért mi is tudunk jó periódusokat nyújtani. Próbáltuk a különbséget csökkenteni. Ma volt ennyi a két csapat között. Jóval pontatlanabbul fejeztük be a támadásokat, hátul a védelemben és a kapuban sem volt túl jó teljesítményünk, amit ki is használt az ellenfél. Vannak még fontos meccseink. Egy parázs összecsapással folytatjuk (Komló – Csurgó – a szerk.) Ezekből próbáljuk a legtöbbet kihozni. Sok sikert a Tatabányának!”

Orbán Barnabás, a Sport36 balszélsője: „Jó hangulatú, jó tempójú mérkőzést játszottunk. Gratulálok a Tatabányának a győzelemhez. Igen, szélről jó százalékban lőttül be a ziccereket, ugyanakkor a Tatabánya kevesebbet hibázott, ebből alakult ki a különbség. Jövő héten javítunk, nincs megállás. Gratulálok a Tatabányának!”