A Telekom Veszprém érkezik

photo

Kalandos, de sikeres dabasi „kirándulás” után az NBI. élcsapatát fogadja együttesünk pénteken.

A nemzetközi szinten is elismert Telekom Veszprém látogatása mindig esemény a baranyai kézilabdabarátok körében. Bár sajnos a korlátozások miatt ezúttal az autogramkérők nem rohamozhatják meg a bakonyi klub sztárjait, ám így is élményszámba megy valamennyi résztvevő és online követő számára David Davis csapatának komlói fellépése.

A pénteken 18 órától kezdődő mérkőzés egyértelmű esélyese az idén már a kupagyőzelmet is bezsebelő Veszprém, amely a válogatott szünet előtti utolsó meccsét játssza Komlón. Lékaiék utána, már május elején a Tatabánya elleni idegenbeli meccsel hangolnak az idei év egyik kiemelkedő összecsapására, a Nantes elleni BL-párharcra.

Kilvinger Bálint csapata ismét egy olyan mérkőzésre készülhet, amikor nem nehezedik túlzott nyomás játékosainkra. Ráadásul a hangulat is mosolygós csapatunk háza táján, hiszen a dabasi siker azt jelentette, hogy gyakorlatilag csak felfelé kell tekintenünk a tabellán.

A március elején a két csapat 40-31-gyel zárta a veszprémi összecsapást. Hazai oldalon Mahé 6, tőlünk Melnicsuk és Jerkovic 7-7 találattal járult hozzá a gólterméshez.

K&H Kézilabda Liga 22. forduló:
2021.04.23. 18:00
Sport36-Komló – Telekom Veszprém
Komló, Városi Sportközpont, zárt kapuk előtt V: Fekete T., Tóth D.

A mérkőzést 18 órától a Sport36 Komló-Komló Sport Kft Facebook-oldalán lehet élőben követni.