A veszélyes Dabas érkezik

photo

Állandó riválisunk, a meglepetésekre képes Dabas érkezik Komlóra.

„Munkás” mérkőzésre számítanak a kézilabda berkekben járatos szurkolók és szakemberek a Dabas komlói vendégjátékával kapcsolatban.

Bár a vendégek az előző szezonban épphogy bennmaradtak az NBI-ben, egy pillanatra sem szabad lebecsülni Tomori Győző együttesét. Eddig valamennyi meccse nagy csatában dőlt el, jól mutatja ezt a vereségek ellenére a - 4-es gólkülönbsége.

A jelenleg 4 pontos Pest megyei gárda idén már letette névjegyét: győzött Egerben, döntetlent játszott a Budakalász és a Tatabánya csapatával. Legutóbb pedig csak a végjátékban maradtak alul a Fradival szemben, és korábban Csurgón és Balatonbogláron is kevéssel maradt el a pontszerzéstől.

Csapatunk a megszokott ritmusban készül a találkozóra. A Budakalász elleni egygólos vereség a múlté, már a szombati derbi áll játékosaink fókuszában. Jógáék is átérzik a győzelem fontosságát, hiszen a sorsolásunk finoman fogalmazva is nehéznek tűnik. Utazunk a száguldozó NEKA-hoz, az edzőváltáson átesett, ezer sebből vérző, emiatt igen veszélyes Tatabányához és Csurgóhoz, majd december közepén a Ferencváros jön hozzánk.

K&H Kézilabda Liga 8. forduló, 11.13. 18.00:
Sport36-Komló (9.) – Dabas (11.)
Komló, Városi Sportközpont V: Nagy, Túróczy

A mérkőzés látogatásához védettségi igazolvány szükséges.