A Veszprém elleni mérkőzés sajtónyilatkozatai

photo

41-23-ra győzött a Telekom Veszprém a Sport36 ellen. A mérkőzést követő sajtónyilatkozatok:

Gulyás Péter, a Telekom edzője: „A zágrábi meccsünk ne úgy sikerült, ahogy szerettük volna. A csapat jól reagált a vereség után, és amire felhívtuk a figyelmet, a koncentrált védekezésre, az ma jól sikerült. Ahogy évek óta már megszokhattuk, egy fantasztikus közönség előtt sikerült nyernünk.”

Mikita Vailupau, a Veszprém 14 gólt szerző fehérorosz szélsője: „Nem számított, hogy ilyen sok gólt lőttem, az a fontos, hogy pontokat szerezzünk. Az első félidőben 25 gólt lőttünk. A szünet után ugyanúgy kezdtük a második félidőt, ahogy abbahagytuk. Védekezésben nagyon jól játszottunk, kapusaink remekül védtek, amiből ellentámadásokat tudtunk vezetni, könnyű gólokat lőttünk.”

Kilvinger Bálint, a Sport36-Komló vezetőedzője: „Nem sok esélyt adott a Veszprém. Igyekeztem már ma több olyan opciót megnézni, ami a következő meccsen előjöhet. Sok problémával küzdünk, ezeken igyekszünk úrrá lenni. A fiatalok megtapasztalhatták, hogy milyen a veszprémi falban küzdeni. Hiányérzetem a sok pontatlan lövés miatt van, mert nem koncentráltunk a kidolgozott helyzetek végén. Sok olyan hibánk volt, amiből a Veszprém gólt tudott lőni. A mai teljesítményünk a klasszis ellenfelünk ellen ma ennyire volt elég. Dolgozunk tovább, a jövő héten

Granic Ante, a Sport36-Komló 40%-on védő kapusa: „Sajnos a teljesítményem sem volt elég a Veszprém ellen. A második félidőben már nem voltunk elég frissek, a sok sérült miatt. A következő Gyöngyös elleni mérkőzés nagyon fontos lesz számunkra.”