Az első hazai pontokért csatázunk

photo

Kiszámíthatatlan végkimenetelű csatára van kilátás csapatunk Csurgó elleni hazai derbijén. A délnyugati régió rangadója rendre kőkemény csatát hoz.

Kilvinger Bálint tanítványai az első adandó alkalommal kiköszörülték a NEKA elleni csorbát, Budaörsről hozták haza a pontokat. Ráadásul a gólzsák is kiszakadt, hiszen 38 góllal terheltük meg az egyébként jól védő Merkovszki hálóját.

Különösen Melnyicsuk Viktor kapta el a fonalat, 11 gólja nagyban belejátszott abba, hogy második idegenbeli sikerünket arattuk, ráadásul a forduló válogatottjába is bekerült fiatal irányítónk.

Szombaton – két idegenbeli siker után - végre hazai pályán is megörvendeztetnék szurkolóinkat Jerkovicék, ehhez kemény védekezés és a budaörsihez hasonló támadójáték szükséges.

A Csurgó hozzánk hasonlóan ugyancsak 4 pontot gyűjtött eddig. A NEKA és a Budai Farkasok legyőzése, valamint a tatabányai helyt állás (28-25) az, ami önbizalmat adhat nekik a szombati mérkőzés előtt. A vendégek nyáron a kapus, Holló mellett horvát, szerb és szlovén játékossal is erősítettek, a kispadnál pedig a komlói ikon, Skaliczki László ad tanácsokat a csurgói stábnak.

K&H Kézilabda Liga 4. forduló, 2022.09. 24. 18.00:
Sport36-Komló – Csurgói KK
Komló, Városi Sportközpont V: Felhő, Öcsi

A belépőjegy egységesen 1800 forint. A 10 éven aluliaknak és a 70 éven felülieknek a mérkőzés megtekintése ingyenes.