Bányász rangadóra készülünk

photo

Ismét idegenbe szólítja a sorsolás kézilabdázóinkat. Vérbeli „bányász rangadóra” készülünk.

Remekül sikerült NBI-es kézilabdacsapatunk balatoni kirándulása. A hazai pályán verhetetlennek tűnő NEKA ellen győztek nagy csatában a kék-fehérek. A mezőny egyik kiemelkedő teljesítménye kapusunk, Pásztor Imre nevéhez fűződött, aki szinte „lehúzta a redőnyt” az akadémisták támadói előtt. A két ponttal megszilárdítottuk helyünket a középmezőnyben.

Nem lesz könnyebb dolgunk pénteken sem, amikor a Tatabánya vendégei leszünk. Azé a Tatabányáé, amely sajátos hullámlovaglásba kezdett az utóbbi napokban. Úgy tűnt, hogy a Vladan Maticot váltó Dragan Djukic nyugalmat, kiszámíthatóságot hoz a játékukba. A Csurgó, a Fradi és a svájci Kadetten Schaffhausen legyőzése már-már feledtette a közelmúlt eseményeit, de Bitolában újabb nagy pofonba szakadt bele a „Bányász”.

Hogy ez a pénteki összecsapásunkra milyen hatással lesz, nem tudhatjuk. Mindenesetre egy vélhetően fáradt és - ahogy a tatabányai honlap fogalmaz a Pelister elleni játékot látva - „tanácstalan” együttes lesz az ellenfelünk, amely éppen a bizonyítási vágy miatt rendkívül veszélyes.

A találkozó különlegessége, hogy ismét összefuthatnak a pályán az egyaránt 17-es mezszámot viselő Sunajko-fivérek, Filip és Stefán.

K&H Kézilabda Liga 10. forduló, 11.26. 18.00:
Grundfos Tatabánya (7. 9p) – Sport36-Komló (10. 8p)
Tatabánya V: Hargitai, Markó

Ezen a napon serdülő- és ifjúsági csapatunk is Tatabányán vendégszerepel.