Befűthetnénk a norvég télből érkező Szegednek

photo

A címvédő, az 5-szörös magyar bajnok Szeged együttesével zárjuk a bajnokság őszi szezonját. Fotó: A 2017-es derbin nagyon megszorítottuk a vendégeket

K&H Kézilabda Liga 13. forduló, 12.17. 18.00:
Sport36-Komló - OTP Bank – Pick Szeged
Városi Sportközpont V: Kovács T., Mándli

Már javában zajlik a jegyértékesítés a szombati Sport36-Komló – OTP BANK-PICK Szeged bajnoki kézilabda mérkőzésre. A közelgő ünnepek előtt kiváló családi program lehet a bajnoki címet védő alföldi csapat látogatása.
Nem nyomja az esélyesség terhe együttesünket, amely legutóbb Gyöngyösön közel állt a pontszerzéshez. Nem feltartott kézzel lépünk pályára Bánhidiék ellen, a szemünk előtt lebeghet a Csurgó legutóbbi szegedi helytállása, de sajnos a realitás az, hogy maximum egy szoros mérkőzésre van kilátás.
A vendégek szerdán este még Elverumban léptek pályára. Gyakorlatilag Norvégiából, a – 18 fokos hidegből érkezik Komlóra a Pastor-csapat. Jó házigazdaként szeretnénk jól befűteni nekik, ahogy 2017 márciusában már megtettük. Akkor az 50. percben még döntetlenre álltunk a Tisza-partiakkal, csak Buntić, Gorbok, és Skube klasszisteljesítményének köszönhették a győzelmet.
A találkozó szombaton 18 órakor kezdődik, pénztár és kapunyitás 16:30 lesz. Belépőjegy elővételben a sportközpontban Román Dánielnél, a Sport36-Komló munkatársánál vásárolható. Pénteken 16.30-18.00 között.
Elektronikusan is lehet jegyeket igényelni: ehhez el kell küldeni az igénylő nevét, lakcímét, email-címet és a jegyet vásárolni szándékozók névsorát a komlosportbal@gmail.com email-címre. Ezt követően egy díjbekérőt küld a klub, mely alapján átutalással lehet rendezni a jegy(ek) árát. A beérkezett az utalást követően, küldik a számlát, melyen rajta lesz az igénylők névsora.
A számla bemutatásával – a meccs napján a helyszínen 16.30 órától – soron kívül átvehető lesznek a jegyek, illetve a belépésre jogosító karszalagok.