Döntetlennel folytattuk a felkészülést

photo

A Budai Farkasokat fogadta együttesünk az újabb tesztmérkőzésen. Kifejezetten hasznos meccset játszottunk az újonccal. A döntetlennel zárult mérkőzésen kijöttek hibáink, de láthattuk erősségeinket is.

Nagy elánnal vetette be magát a vendégcsapat a játékba, a félidő derekára 5 góllal is elhúzott az újonc. Aztán rendeztük védekezésünket, egyre inkább feltaláltuk magunkat a kapu előtt, át is vettük a vezetést. Szép megoldások és bosszantó hibák jellemezték játékunkat ezt követően, ezért a végén döntetlen igazságosnak mondható. Takács utolsó gólját nem adta meg a játékvezető, a befújt hetest a sértett a kapufára dobta.

2. Felkészülési mérkőzés:
Sport36-Komló – Budai Farkasok 24:24 (10:12)
Városi Sportközpont 150 néző V: Andorka, Hucker

SPORT36: Pásztor – Urbán 5, Szuharev, Grünfelder, Melnyicsuk 3/2, Jerkovic 1, Hoffmann 4. Csere: Granic (K), Szilágyi (k), Szöllősi, Takács 3/2, Sunajko 2, Vaskó 1, Zobec 1, Orbán 3, Csányi 1. Vezetőedző: Kilvinger Bálint

A Budai Farkasok legeredményesebb játékosai: Holdosi 5, Rédai 3, Nagy Sz. 3, Enomoto 3,

Hétméteresek: 9/4, illetve 1/1 Kiállítások: 8p, illetve 6p

Kilvinger Bálint: „Ezen a mérkőzésen már érződött a heti munka hatása. Kicsit langyosan, álmosan kezdtünk. Az egész meccsen jellemző volt még a pontatlanság, ami ebben az időszakban érthető. Küzdöttünk, egy jó meccs kerekedett az egészből. Voltak szép megoldásaink, voltak egyszerű elemi hibák, amit nem szabad majd elkövetnünk. A felkészülés ezen szakaszának jó zárása volt a mai meccs. Jöhet a következő lépcső.”