Edzőváltás után győznénk le a Farkasokat

photo

A jobbik kieső helyen álló budaörsi csapat ellen lép pályára szombaton a Sport36-Komló. Csak a győzelem elfogadható eredmény.

2023.02. 25. 18.00:
K&H Kézilabda Liga 16. forduló:
Sport36-Komló (11. 10p) – Budai Farkasok-RÉV (14. 2p)
V: Bóna, Földesi

A várhatóan érzelemdús találkozón irányítja először bajnokságban Marosán György a Sport36-ot. A csapat formája vélhetően nem javul fel varázsütésre, de abban biztos lehet mindenki, hogy játékosaink csúszni, mászni fognak a Budai Farkasok ellen.

Ott lehet a pályán legutóbbi igazolásunk, a horvát átlövő Josip Vekic, aki az Éles-Veszprém elleni kék lapja miatt volt kénytelen kihagyni a NEKA elleni találkozót.

A Budai Farkasok egészséges önbizalommal érkeznek Komlóra. Általános meglepetésre első NBI-es győzelmét a dobogóra is esélyes Csurgó ellen aratta budaörsi gárda. (29-28) Koi Endre csapatában a 11 gólig jutó Enomoto Yuga volt a vezér, az újonc utolsó 5 gólját a japán légiós szerezte a találkozón.

Ősszel 9 góllal győztük le idegenben aktuális ellenfelünket. (29-38) Ha nem is ilyen különbséggel, de a szurkolók hathatós támogatásával 5. győzelmét aratná együttesünk a bajnokságban.