Egy győzelem, egy vereség

photo

Felemásra sikerült a boglári „kirándulás”. Délelőtt a Sport36, délután a NEKA volt a jobb.

A délelőtti találkozón Kilvinger Bálint két részre osztotta az ifistákkal kiegészült bő keretünket. Az első játékrészben a rutinosabb játékosaink léptek pályára a néhány tapasztalt NBI-es, valamint ifjúsági korú, de már az NBI-ben bemutatkozott kézilabdázóból összeállított hazai csapat ellen. Az első félidőben a NEKA járt 1-2 góllal előttünk, ám a félidő végére fordult a kocka. Jóga révén előnnyel térhettünk pihenőre. A második 30 percben a fiatalok kaptak lehetőséget, akik éltek is vele. A 7 gólt szerző Nagy Ákos vezérletével elléptünk Kopornyik Zsolt csapatától, és biztosan szereztük második győzelmünket a ligakupa-sorozatban.

A délutáni mérkőzésen eleinte Jerkovicék diktálták az iramot a teljes NBI-es csapattal felálló NEKA ellen. A hazaiak csak a félidő végén tudtak meglépni, miután az utolsó 10 percben nekünk mindössze két gólra futotta. A második félidőben Kilvinger Bálint ismét több fiatalt bevetett. Ekkor már nagyobb különbséggel elhúzott a második meccsre felturbózott hazai csapat.
A Szkokán Szabolcs hosszú kihagyás után gólokkal tért vissza a pályára.

Liga Kupa C csoport 4. forduló:
NEKA – Sport36-Komló 27:32 (14-15)
Balatonboglár 50 néző V: Horváth, Marton

SPORT36: Granic – Urbán 5, Sunajko 1, Jóga 3, Szöllősi, Jerkovic 2, Takács 3. Csere: Melnyicsuk 1/1.
A 2. félidőben: Szilágyi – Varga Sz. 1/1, Bazsa 2, Melnyicsuk 3/1, Apostolow 2, Nagy á. 7, Hoffmann 1, Csere: Begovácz 1. Vezetőedző: Kilvinger Bálint

A NEKA legeredményesebb játékosai: Bendicsek 7, Kun 6.

Hétméteresek: 5/8, illetve 3/4 Kiállítások: 4p, illetve 6p

Liga Kupa C csoport 1. forduló:
NEKA – Sport36-Komló 39:25 (13-17)
Balatonboglár V: Horváth, Marton

SPORT36: Pásztor – Szkokán 2, Sunajko 2, Melnyicsuk 2, Jóga 2, Jerkovic 3, Hoffmann 1, Csere: Takács, Szöllősi 1, Varga Sz.

2. félidő: Szilágyi – Varga Sz.1, Bazsa 3, Sunajko 1, Apostolow 2, Nagy Á. 2., Melnyicsuk 1. Csere: Begovácz 2, Beck. Vezetőedző: Kilvinger Bálint

Hétméteresek:0/1, illetve 1/2 Kiállítások: 2p illetve 8p

Kilvinger Bálint: „A két mérkőzést gyakorlásra használtuk el. Az első félidőkben a felnőttek, a másodikban az ifisták kaptak lehetőséget, hogy érezzék a felnőtt mezőny tempóját.”

A csoport állása: 1. NEKA 10p 2. Sport36-Komló 4p 3.Budai Farkasok 2p 4. Vecsés 0p