Egy nagyon melós mérkőzés volt

photo

74 gólt hozó találkozón győzte le NBI-es csapatunk a Budai Farkasokat. A derbi főszereplőinek véleménye:

Koi Endre, a vendégek mestere: „Megérdemelten nyertek a hazaiak. Annak ellenére, hogy kikaptunk, elmondhatom, hogy nagyon jó mérkőzést játszottunk egy nagyon jó hangulatban. Le a kalappal a komlói közönség előtt, hiszen nagyon jó atmoszférát teremtettek a mérkőzésre. Ha a találkozó előtt azt mondják, hogy 34 gólt fogunk dobni, akkor azt gondoltam volna, hogy tökéletes, de a 40 gólt természetesen nem kalkuláltuk bele. Olyan eladott labdákat, technikai hibákat vétettünk, amit sajnos ezen a szinten nem szabad. Valamint a védekezésünk egyik fajtája sem állt össze. Mindegyiknek megtalálta a Komló az ellenszerét. Nem állt össze a védelem és a kapus összhangja a mérkőzésre. Amíg bírtuk, addig szorosan tartottuk az eredményt, de utána kijött a különbség, ami teljesen megérdemelt volt.”

Rédai Krisztián, a Budai Farkasok játékosa: A 40 kapott gól annak köszönhető, hogy nem állt össze a védekezésünk. Az első félidőben nagyon jól tartottuk magunkat. A másodikat viszont rosszul kezdtük két eladott labdával, két üreskapus góllal. Aztán visszakapaszkodtunk, sokáig nyitott volt a mérkőzés, aztán eldőlt a vége.

Marosán György, a Sport36 újonnan kinevezett vezetőedzője: Egy nagyon melós, munkás mérkőzés volt, amire számítottunk is. Jól kezdtünk, irányítottuk az első félidőt. Volt egy szakasza meccsnek, amikor nem találtuk a beálló körüli védekezés ellenszerét. Visszajött az ellenfél a meccsbe, de a stratégiánk része volt, hogy folyamatosan frissítsünk az első félidőben azért, hogy a végét is bírjuk. Mert várható volt, hogy egy futóverseny fog kialakulni. Örülök, hogy az elképzeléseink sikerültek. Sorolhatnám a hibákat, amiket elkövettünk, de ma este nem a hibákra kell gondolnunk, hanem arra, hogy újra győzteseket láthattunk Komló mezben. Ebben bízom, ezen dolgozunk, hogy elhiggyük magunkról, hogy győztesek vagyunk. Mindenki ellen úgy akarunk pályára lépni, hogy megmutassuk, hogy mi győztesek vagyunk. Köszönöm szépen az első heti munkát; a játékosoknak, a klubvezetésnek és a szurkolóknak a bizalmat. Ez az atmoszféra, ami itt Komlón egy meccsen tapasztalható, azt belülről átélni elképesztő, nagyon jó ilyen közegben dolgozni. Köszönöm mindenkinek!

Hoffmann József, a Sport36 balszélsője: „A védekezésben még össze kell szednünk magunkat, de már kezd alakulni. A támadójátékunk úgy gondolom, rendben volt, a ziccerekre még jobban oda kell figyelnünk. Nagy köszönet a szurkolóknak a biztatásért!