Elismerő tapssal zárnánk a Veszprém elleni mérkőzést

photo

A nemzetközi sztárokkal teletűzdelt veszprémi kézilabdacsapat látogat szombaton Komlóra. Kapunyitás 16 órától.

K&H Kézilabda Liga 11. forduló, 12.03. 18.00:
Sport36-Komló – Telekom Veszprém
Városi Sportközpont V: Haskó, Natkai

Nem kifejezetten elégedett Telekom Veszprém érkezik Komlóra szombaton. A csalódást keltő zágrábi BL-mérkőzést követően Granicék ellen tennék helyre a renomét Nilssonék.

A Sport36-nál sem fenékig tejfel az élet. Bár rendkívül tartalékos csapatunk becsülettel helytállt a Ferencváros ellen, a korábbi teljesítménye miatt van némi adóssága szurkolóival szemben a kék-fehéreknek.

Vélhetően nagyobb bizonyítási vágy munkál az átlagnál Csányi Dánielben, Szuharev Levben és - a válogatott bő keretébe a napokban meghívott - Melnyicsuk Viktorban, akik nem is olyan régen a veszprémi klubnál „gyakornokoskodtak”. Sőt, a fiatal beállósunk, Csányi Dániel pályára is léphetett tavaly Jerkovicék ellen.

A mérkőzésre szóló a jegyekhez már elővételben is hozzá lehetett jutni – a hírek szerint 30 veszprémi drukker is elkíséri csapatát. Minden bizonnyal teltház előtt lépnek pályára 18 órától a felek.

Általános információk a Sport36-Komló - Telekom Veszprém bajnoki mérkőzéshez: A jegy ára 1800 forint. A 10 éven aluliak és a hetven éven felüliek ingyenesen tekinthetik meg a mérkőzést.

Időpont 2022. december 03. 18.00. Kapunyitás: 16.00 A Telekom Veszprém szurkolói csak az A szektorban, a részükre kijelölt részen foglalhatnak helyet.