Felkészülés: Pontatlanul játszottunk a Füred ellen

photo

Akadozott még a gépezet, sok ziccer kimaradt a Balatonfüred ellen, de van még idő a javításra. Pénteken a Budai Farkasok látogatnak Komlóra.

A nemzetközi kupa és a bajnokság kihívásaira készülő bronzérmes Balatonfüredet fogadta kézilabdacsapatunk első nyári tesztmérkőzésén.
Már az első percekben látszott, hogy a felkészülés során eddig mindkét csapat a kondicionális képességek javítását állította fókuszba. Ez többek között az ólomlábakon járó játékosok lövéspontosságában, a hosszabb reakcióidőkben mutatkozott meg.

A találkozón György László és Kilvinger Bálint is kipróbálhatta az új szerzeményeket, alkalom volt néhány felállás és játékelem kipróbálására.

Felkészülési mérkőzés:
Sport36-Komló – Balatonfüred 23:29 (13-16)
Városi Sportközpont, 150 néző V: Csányi, Gadányi
KOMLÓ: Pásztor – Melnyicsuk 2/1, Zobec 2, GRÜNFELDER 3, Szöllősi O. 2, Jerkovic 4, Orbán 1. Csere: GRANIC (k), Urbán 1, Sunajko 1, Szuharev 1, Csányi, TAKÁCS 4/2, Vaskó 1, Hoffmann 1. Edző: Kilvinger Bálint

BALATONFÜRED: TÓTH – Brandt 4/2, Malinovic 1, SZŰCS 6, Szöllősi B., Sretenovic, Bóka 5. Csere: Vajda 2, Határ 3, Szmetán 1, Németh 1, Gostovic 4, Dénes 1, Hornyák 1/1, Ágh. Edző: György László

Hétméteresek: 3/3, illetve 2/2Kiállítások: 6p, illetve 10p

Kilvinger Bálint: „Megtörtük az edzések sorozatát egy edzőmérkőzéssel. Ennek szellemében folyamatosan cserélgettem, mindenki lehetőséget kapott. Próbáltam különböző felállásokat megnézni. Voltak szép dolgaink, egyelőre sok elhibázott lövés láttam, ami ilyenkor még benne van. De kezdetnek ez nem volt rossz. Innen folytatjuk a munkát, a következő meccsen remélem, hogy már jobbak leszünk.”

A felkészülési meccs után a fiatalok (Begovácz, Bazsa, Varga Sz., Rik, Csányi, Szilágyi volt folyamatosan pályán) egy 20 perces összecsapással zárták le a felkészülési délutánt, amelyen a vendégek 13:8-ra győztek.