Folytassa, Komló ! - itthon a NEKA ellen

photo

Hazai győzelemmel folytatnánk. Ismét egy fiatalokra épülő csapat az ellenfél.

A Fejér B.Á.L.-Veszprém idegenbeli legyőzése jó alaphangot adott a 2022/23-as bajnoki sorozatra; ezúttal itthon folytatnák a pontok gyűjtését.

Szombati vendégünk az első fordulóban hazai pályán somogyi riválisától, a Csurgótól szenvedett 5 gólos vereséget. A fiatalokra épülő akadémiai csapat a felkészülése során megmérkőzött Montpellier-ben a világelithez tartozó házigazdákkal, és mindössze háromgólos vereséget szenvedett. Emellett több játékosuk is pályára lépett a juniorválogatott mezében a korosztályos világversenyén.

A nyáron kilenc új játékos csatlakozott Sótonyi László alakulatához: a kapus Deményi Xavér, az irányító Ács Péter, Dobi Bence és Sztraka Dániel, a jobbszélső Szilágyi Benjámin, a beálló Karai Miklós és a saját nevelésű Csengeri Hunor, Bali Bence, valamint Viski Szabolcs.

A NEKA csapata idén is a bennmaradást határozta meg elérendő célként, amelyben Komlón még nem léphet pályára a csapat házi gólkirálya, az irányító Kovács Gergő, aki jelenleg a rehabilitációját végzi még.

A Sport36-nál érthetően jó a hangulat az idegenbeli győzelem után. Bár a játék még többször akadozott, többen jó teljesítményt tettek le a pályára, ami előremutató a szombati bajnoki előtt. A 10 gólos Melnyicsuk Viktor volt a legeredményesebb játékosunk. Eredményességére ismét számítanánk.

A mérkőzés előtt ünnepélyes keretek között írják alá a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság és a Komló Sport Kft között azt az együttműködési megállapodást, melynek a közlekedési balesetek, valamint a bűncselekmények megelőzése, számának csökkentése a célja a sport hatékony közegében. A szünetben értékes ajándékokért bűnmegelőzési játékra kerül sor a megyei rendőrkapitányság és a Komló Sport Kft munkatársainak közreműködésével.

K&H Kézilabda Liga 2. forduló, 09.10. 18.00:
Sport36-Komló – HSA NEKA
Városi Sportközpont V: Bóna, Földesi

A mérkőzésre a belépőjegy ára: 1800 forint (A 10 éven aluliaknak és a 70 éven felülieknek ingyenes.)