Folytatnánk a jó idegenbeli sorozatot

photo

Közel háromhetes szünet után Dabason lép pályára kézilabdacsapatunk a bajnokságban.

04.30. 18.00 óra:
K&H Kézilabda Liga 22. forduló:
Dabas (10. 13p) – Sport36-Komló (6. 23p)
Dabas OBO-Aréna V: Felhő, Öcsi

Sunajkoék 23 pontot gyűjtöttek eddig a bajnokságban, de még jó néhány bónusz „benne van a rendszerben”. Ilyen lehet egy esteleges dabasi sikerért járó 2 pont is, amennyiben folytatni tudjuk remek idegenbeli szériánkat.

Együttesünk otthonunktól távol bajnoki meccsen utoljára december 4-én a Csurgótól kapott ki, azóta az egri döntetlen kivételével valamennyi meccsét megnyerte. Nem is akármilyeneket, hiszen egyebek mellett Balatonfüredről és Gyöngyösről is két ponttal jöttünk haza.

A Dabas fokozatosan araszol a kiesőzónából. 5 ponttal előzi meg a 13. helyen álló Eger csapatát. A Dabas legutóbb a Magyar Kupa döntőjében érdekelt Fejér B.Á.L. Veszprémet verte idegenben, tehát feljövőben van. Balszélsőink nem akármilyen ellenféllel találkoznak. A szezon közben érkezett horvát klasszis, Zlatko Horvat 9 meccsen már 47 gólnál jár, és minden bizonnyal jó passzban lesz Szöllősi Szabolcs is, aki 4 év után léphetett ismét pályára a válogatottban.

Ősszel emlékezetes mérkőzésen született döntetlen Komlón úgy, hogy a 60 perc jó részében a piros-fehérek jártak előttünk. Jerkovicnak másodpercekkel volt még kísérlete a győztes gól megszerzésére, de lövése elkerülte Holló kapuját.