Folytatódnak a veszprémi napok

photo

A honi kézilabdázás egyik fellegvárába látogat a Sport36 kézilabdacsapata. Vasárnap azonban nem Lékaiék, hanem Fazekas Gergőék ellen lépnek páyára játékosaink.

Az előrehozott Telekom elleni mérkőzést követően vasárnap a kacifántos nevű Fejér B.-Á.L. Veszprém (Veszprémi KKFT avagy „kis” Veszprém) ellenfeleként lép pályára kézilabdacsapatunk.

Szinte hazajárnak kézilabdázóink a királynék városába: a Telekom elleni mérkőzés után ifjúsági- és serdülőcsapatunk is Veszprémben próbálkozott a pontszerzéssel. Sikertelenül: háromból háromszor szenvedtünk vereséget, de hát itt a jó alkalom a javításra.
Ez azonban nem lesz könnyű. Tombor Csaba fiatal együttese a nyári felkészülés során tornagyőztesként térhetett haza Csehországból. Utolsó tesztmérkőzésén ugyan kikapott a Fraditól (28-21), de ne legyen kétségünk, egy nagyon egyben lévő csapat ellen kell megküzdenie Jerkovicéknak.

Az előző szezon meglepetéscsapatánál nem volt nagy játékosmozgás. Szeitl László, Tóth Attila és Szakály Benedek és Füleki Áron ugyan nem áll már Tombor Csaba rendelkezésére, ám Tóth József beálló (Pick Szeged), Podoba János kapus és Kurucz Máté jobbátlövő (Dabas) pótolhatja a távozókat.

Az előző szezonban hazai pályán legyőztük aktuális ellenfelünket (30:28), az utolsó előtti fordulóba viszont visszavágtak Élesék. (32:28)

Csapatkapitányunk, Sunajko Filip a két gárda legutóbbi mérkőzését idézte fel: „A KKFT egy jó csapat, legutóbb sok hibával játszottunk ellenük, különösen az első félidőben. Ezt ki kell javítani, remélem, jobban kezdünk, és 60 percen keresztül jó teljesítményt tudunk nyújtani.”

A találkozót a veszprémi csapat YouTube-csatornáján élőben követhetik szurkolóink.

K&H Kézilabda Liga 1. forduló, 09.12. 18:00.
Fejér – B-Á.L. Veszprém (7.) – Sport36-Komló (9.)
Veszprém Aréna V: Bíró Á., Kiss O.,