Idegenben folytatjuk

photo

Budaörsön köszörülnénk ki a NEKA elleni csorbát. A sorminta szerint idegenbeli győzelem következne.

K&H Kézilabda Liga 3. forduló, 09.17. 18.00:
Budai Farkasok (12.) - Sport36-Komló (7.)
Budaörs Városi Uszoda Sportcsarnok és Strand V: Bócz, Wiedemann

Az újonc Budai Farkasok otthonába látogat felemásan rajtoló kézilabdacsapatunk a bajnokság 3. fordulójában. A „Éles” elleni veszprémi győzelem után itthon egy 20 perces remek játékot láthatott közönségünk, ám azt követően érthetetlenül leblokkolt csapatunk a NEKA-val szemben. A hazai botlást a hétvégén feledtetnék a szurkolókkal Sunajko Filipék, aki szerint nehéz mérkőzésre számíthatunk Budaörsön, mivel minden bizonnyal a „Farkasok” szeretnék bizonyítani, hogy helyük van az elsőosztályban.

A házigazdák a nyári felkészülési mérkőzésen már láttatták velünk, hogy felvették a kesztyűt az elsőosztályra. Komlón lendületes játékkal értek el döntetlent Koi Endre mester tanítványai. A bajnokságban még nem szereztek pontot. Igaz, a sorsolás sem volt kedvező számukra: a Tatabánya otthonukban (25-32), a Csurgó Csurgón (32-29) verte a piros-sárgákat.

A Budai Farkasok legeredményesebb játékosai az eddigi két fordulóban Rédai Krisztián (8), Németh Alex (8) és Kecskeméti Tamás (7) voltak.

A találkozó elé kívánkozik, hogy csütörtökön a serdülők és ifik összecsapását beázás miatt nem tudták megrendezni a budaörsi sportkomplexumban.