Kikaptunk a Gyöngyöstől - sajtótájékoztató

photo

Szoros vereséget szenvedett csapatunk a Gyöngyöstől. A mérkőzés szereplőinek gondolatai:

Bíró Balázs, a Gyöngyös mestere: „Gratulálok mindkét csapatnak, jó mérkőzést produkáltunk. A független és az elfogult szemlélők egyaránt jól szórakoztak.
Egy lépésre vagyunk a 6. helytől. Érzelmekkel teli mérkőzés volt, sokszor tudtunk vezetni. Játékosaim azért érdemelnek dicséretet, mert higgadtak tudtak maradni, jó döntéseket hoztak. A szívünk az előző hetihez hasonlóan ismét nagy volt, büszke vagyok rájuk. A végén már nem is a szakma számított, hanem a szerencse.”

Gábori Máté, a Gyöngyös játékosa: „Nagy mérkőzést játszottunk ebben a felfokozott hangulatban, ami fogadott bennünket. Emelem kalapom a csapatom előtt, amely ezt a nyomást a végletekig a kezében tudta tartani. Rengeteg hibával játszottunk, de a csapat erejét bizonyítja, hogy agilis, összetartó játékot tudtunk azokban a pillanatokban is játszani, ami fontos volt, ami végül a győzelmünket eredményezte.”

Marosán György, a Sport36 mestere: Gratulálok a Gyöngyösnek, mert mentálisan nagyon stabilak voltak. Szenvedélyes meccset játszottunk. Koptathatnánk azt a közhelyet, hogy nem voltunk elég élesek. Sokszor az ellenfél kezébe adtuk a labdát. Nem volt most jó egyéni teljesítmény, és felborította elképzeléseinket, hogy gyakorlatilag azon a poszton sérült meg játékosunk, ahol egyedül nincs cserénk. Nem tudtunk elég szélesen játszani, amit a Gyöngyös kihasznált. Próbálkoztunk mindennel, de azok a nüanszok döntöttek, amiben a Gyöngyös jobb volt. Szerettünk volna győzelemmel búcsúzni a hazai közönségtől, a távozó játékosoktól, de úgy gondolom, nem vallottunk szégyent tavasszal. A célt elértük, de a vereség mindig fájó, de arra büszke vagyok, ahogy a szurkolók támogattak, és még az egygólos vereségnél is ünnepelt bennünket.”

Sunajko Filip, a Sport36 8 év után távozó irányítója: „Gratulálok a Gyöngyösnek, jó mérkőzésünk volt. Tudtuk, hogy jó csapatuk van. Több mindennel próbálkoztunk. Nekünk a tabellán nem számított, de a hazai szurkolók és magunk miatt, akik utoljára leszünk együtt, mindent kiadtunk magunkból. Küzdöttünk, rendre visszajöttünk, de támadásban nem voltunk olyan pontosak, ahogy szoktunk. Úgy gondolom, a tavaszi produkciónk jó volt, de lehetett volna eredményesebb is Nagyon köszönöm a vezetőknek, az edzőknek, a csapattársaknak, a szurkolóknak és egész Komlónak, hogy itt játszhattam!”