Kilvinger: Ez egy vállalható eredmény volt

photo

Nyolc góllal kikapott csapatunk a bajnoki címet védő Szegedtől. A párharc szereplőinek véleménye az összecsapásról:

Juan Carlos Pastor, a Szeged vezetőedzője: „Gratulálok a Komlónak a jó mérkőzéshez! Úgy gondolom, hogy már az első félidőben eldőlhetett volna a meccs, de a négygólos előnyünknél nem tudtuk belőni ziccereinket. A kapusaik nagyon jól védtek a Komlónak, belehibáztunk a lövésekbe. Nem tudtuk befejezni úgy az első félidőt, ahogy szerettük volna. A másodikat rosszul kezdtük, mint ahogy sajnos általában szoktuk. Aztán egy nagyobb különbséget sikerült kialakítani, amit a meccs végéig tartani tudtunk. Minden családnak boldog karácsonyt és boldog új évet kívánok!

Molnár Robin, a OTP Pick Szeged balszélsője: „Azt gondolom, hogy mindenkinek jót tett a csapaton belül az Elverum elleni két pont. Frissek voltunk, és mindent beleadtunk az utolsó mérkőzésbe a vb előtt. A mérkőzés egy részében pontatlanok voltunk, nem koncentráltunk eléggé. Tudtuk ezeket javítani, és viszonylag magabiztos győzelmet arattunk.”

Kilvinger Bálint, a Sport36-Komló edzője: „Gratulálok a Szegednek, sok sikert kívánok nekik a továbbiakban! Tipikusan olyan előjelei voltak a mérkőzésnek, mint az előző időszakban. Mindig valaki sérülés miatt nem állt rendelkezésre. A fiataloknak ez egy jó lehetőség volt megtapasztalni azt, hogy milyen topjátékosok ellen játszani. Voltak szép megmozdulásaink. Azt kértük a fiúktól, hogy elejétől a mérkőzés végéig tegyenek mindent bele. Azt gondolom, ez sikerült is. Részünkről - jelen helyzetünkben - ez egy vállalható eredmény volt. Jön egy kis pihenő, készülünk a tavaszra, ami nehéz lesz, azt látjuk.”

Csányi Dániel, a Sport36-Komló fiatal beállósa: „Fizikálisan nagyon kemény munka volt a Szeged beállósaival felvenni a versenyt. Hellyel-közzel meg tudtuk azért oldani. Nyilván a hibákat ki fogjuk és ki is kell javítani. A szurkolóknak szeretnénk megköszönni az egész éves támogatást, még így is, hogy rosszabb őszt mentünk. Abban biztos lehet mindenki, hogy nagyon kemény és brutális tavaszt fogunk menni. Mindent meg fogunk tenni a jó szereplés érdekében. Egyben kellemes ünnepeket szeretnék kívánni!”