Legyőztük a Tatabányát - sajtónyilatkozatok

photo

Parádés mérkőzésen győzte le a Sport36-Komló a Tatabányát. Az érintettek mondták:

Tombor Csaba, a MOL Tatabánya vezetőedzője: „Jó kezdtük a mérkőzést, ahogy megbeszéltük. Viszont az 5. perc környékén jött egy olyan törés a játékunkban elöl és hátul, ami megpecsételte a sorsunkat, és az egész mérkőzésre rányomta a bélyegét. Rengeteg kihagyott helyzetünk volt – ziccerek, hetesek -, nem is tudom mikor volt utoljára ennyi. Pásztor Imi nagyon jól védett a kapuban, és a komlói védekezés egészen agresszív arcát mutatta. Úgy éreztem, hogy ők ma jobban akarták a győzelmet, ami nem von le semmit Gyuriék (Marosán György - a szerk.) érdeméből. Ez volt a második meccsünk a héten, és látni kell, hogy nekünk egy sorunk van, abból is vannak sérültjeink, betegeink. Megyünk tovább, Gyuriéknak pedig gratulálok, sok sikert kívánok nekik a folytatásban. Megpróbáljuk kijavítani jövő héten a Szeged ellen ezt a fiaskót.”

Hornyák Bence, a Tatabánya szélsője: „Gratulálok én is a Komlónak. Tényleg csak edzőnket tudom ismételni, a komlóiak kapusa kifogott rajtunk, ziccereket hagytunk ki mind az első, mind a második félidőben, ami megpecsételte a sorsunkat. Megyünk tovább, jön a Szeged, valahol vissza kell szereznünk ezt a két pontot.”

Marosán György, a Sport36 vezetőedzője: „A ma mutatott mentalitás az alapja mindennek. Hihetetlen fegyelemmel, stratégiai fegyelemmel játszottak játékosaink. Amit kértem – nem tudom, hogy van-e olyan, amit nem csináltak meg. Hihetetlen jó sportemberek, nagyon bízom benne, hogy így fogjuk folytatni. Természetesen vannak még hibáink. A támadás még mindig hagy kívánni valót maga után, de védekezéssel lehet mérkőzést nyerni. Bízom benne, hogy jövő héten egy kicsit jobban művészkedünk támadásban. De ezt most ünnepeljük meg, mert nagy dolog a klub életében, hogy egy topcsapatot sikerült legyőzni. megyünk tovább, nem dőltünk hátra. Nagyon sok meccs van még és sikerre éhesek vagyunk. További sok sikert a Tatabányának.

Grünfelder Péter, a Sport36 beállósa és védekező játékosa: „Úgy gondolom, hogy nekünk is lehet szerencsénk mindamellett, hogy egy nagyon jó csapattal találkoztunk. Kőkemény mérkőzésre számítottunk, ami meg is valósult. Kiemelném külön a védelmünket, a csapategységet és Pásztor Imit, mert tényleg emberfeletti volt, amit véghez vitt. és a szurkolóinknak is szeretnénk megköszönni a biztatást. További sok sikert szeretnék kívánni a Tatabányának a céljaik eléréséhez.