Lenne miért visszavágni

photo

A bajnokság második tavaszi játéknapján ismét egy fiatalokra épülő csapat lesz ellenfele Jerkovicéknak. Szombaton este kiderül, hogy tanulóként, netán oktatóként veszünk részt a NEKA kurzusán.

Szeptemberben fájó vereséget szenvedtünk a NEKA együttesétől (29-31). Az őszi összecsapással szemben viszont szép emlékeket őrzünk a tavalyi boglári meccsről, amikor szinte végig ellenőrzés alatt tartva a játékot 30-28-ra vertük a házigazdákat.

A NEKA nagy csatában kapott ki legutóbb Csurgón. Az 56. percben X-re álltak Palasicsék, a végjáték azonban nem sikerült az akademistáknak a somogyi rangadón.

Ezzel szemben nekünk igen. Grünfelderék hősies küzdelemben kétgólos hátrányt fordítottak meg az utolsó másfél percben. Örömünket némileg beárnyékolja, hogy kék lap miatt elveszítettük a frissen igazolt horvát átlövőnket, Josip Vekićet, aki így nem állhat szombaton Kilvinger Bálint rendelkezésére.

2023.02. 18. 19.00:
K&H Kézilabda Liga I. osztály 15. forduló:
HSA NEKA (9. 12p) - Sport36-Komló (11. 10p)
Balatonboglár V: Felhő, Öcsi


A mérkőzésre megkezdődött a jegyelővétel. A belépőket az alábbi linken keresztül lehet megváltani:

https://tickets.funcode.hu/event/nka-kml_36_0218

A szurkolóink a C jelű vendégszektorban foglalhatnak helyet, azt kérik a szervezők, hogy online vásárlásnál vegyük figyelembe ezt. A 2022/2023-as szezonban a HSA NEKA férficsapatának K&H kézilabda liga mérkőzéseire szóló jegyek egységesen 1.000 forintba kerülnek. 6 éves kor alatt a belépés ingyenes. Információk szerint a vendégszektorban mindössze 67 fő elhelyezésére van lehetőség.

A találkozót online a következő linken követhetjük:
https://www.youtube.com/watch?v=28DBYYaUefY