Liga Kupa döntő - sajtónyilatkozatok

photo

25-22-re legyőztük a Csurgót a Liga Kupa döntőjének első mérkőzésén. A szereplők mondták:

Darko Pavlovic, a Csurgó edzője: „Gratulálok mindkét gárdának, mert nagyon elhúzódott a bajnokság. Mindenki fáradt, le a kalappal a fiúk előtt. Nagyon kevesen voltunk, nem tudtuk forgatni a csapatot. Ameddig bírtunk, becsülettel álltuk a sarat, az utolsó 5 percben bekövetkeztek hibák, amivel elhúzhatott a Komló. Sajnos elfáradtunk. A hibáinkat kijavítjuk a visszavágóra. Ez csak az első félidő volt, két nap múlva találkozunk.”

Kerkovits Gyula, a Csurgó szélsője: „A Komló kispadja hosszabb volt, mint a miénk. Ráadásul csak három olyan játékosunk volt, aki igazából középen tud játszani. Óriási meccset játszottunk, méltót a Liga Kupa döntőjéhez. Úgy gondolom, hogy még semmi nem dőlt el. Csurgón a hazai közönség előtt szeretnénk egy nagyon jó meccset játszani. Bízom, hogy le tudjuk dolgozni a hátrányt.”

Kilvinger Bálint, a Sport36-Komló vezetőedzője: „Látszott, hogy szezon vége van. Nem volt ritmusunk. Itt már minden arról szól, hogy ki mennyire tud koncentrálni. Rengeteg helyzetet hagytunk ki, a hétméteresekről nem is beszélve. Ennek fényében nagy eredmény, hogy győzni tudtunk a mai mérkőzésen. Mondtam előtte a fiúknak, hogy nem a mai meccsen fog eldőlni a döntő, lesz még 60 perc, összesítésben kell jobbnak lenni. Örülök, hogy egy ilyen mérkőzésen háromgólos előnyt tudtunk kiharcolni, de szerdán nagy csata lesz.”

Csomor Tamás, a Sport36-Komló szélsője: „Gratulálok mindkét csapatnak. Igen, méltó volt a mai mérkőzés egy kupadöntőhöz vagy egy Komló – Csurgó rangadóhoz. A szurkolóink segítettek, hogy ki tudjunk jönni a rossz periódusokból. És valóban hosszabb volt a kispadunk, jól jöttünk ki ebből. A visszavágón találkozunk.”