Liga Kupa: Marad-e az előnyből Csurgón

photo

25-22-re győzött kézilabdacsapatunk a Liga Kupa fináléjának első mérkőzésén a Csurgó ellen. Nem kell különleges szakértelem hozzá, hogy kijelenthessük, nem dőlt el még a párharc.

Két kifacsart együttes találkozott hétfőn egymással a Liga Kupa döntőjében. A mérkőzésen hosszú ideig a vendégek diktálták a tempót, ám ahogy fáradtak Hanuszék, úgy kerekedtünk felül, és végül 3 gólos győzelmet arattunk.

A 3 gólos előny nem lebecsülendő, de a sportág szakavatott hívei jól tudják, ez még nem jelent életbiztosítást. Ennek szellemében készülünk, már csak azért is, mert a somogyiak az elődöntőben éppen mínusz 3-ról fordítottak a Veszprémi KKFT-vel szemben.

A viszonylag kevés gól a mi malmunkra hajthatja a vizet, és talán abban is reménykedhetünk, hogy még egyszer nem hagyunk ki négy büntetőt egy mérkőzésen. A siker kulcsa pedig leginkább az lehet, miként tudjuk semlegesíteni a Komlón is 11 gólig jutó Hanusz Egont.

Mindkét gárdának gondot okoznak a sérülések, ám biztos, hogy az utolsó „csatára” mindenki „összedrótozza” magát.

Szerda este választ kapunk a 2020/21-es idény utolsó nyitva maradt kérdésére: a Komló másodszor vagy a Csurgó először emelheti magasba a Szerencsejáték Liga Kupa trófeáját?

Szerencsejáték Zrt. Liga Kupa 2. mérkőzés:
2021. 06.09. 18:00
Csurgói KK – Sport36-Komló
Csurgó, Sótonyi László Sportcsarnok V: Andorka, Hucker