Liga Kupa: Megőriztük hibátlan mérlegünket – megvan a továbbjutás

photo

A különösen támadásban elkövetett pontatlanságaink ellenére behúzta fiatal csapatunk a NEKA elleni Liga Kupa-meccset. 18 éves játékosunk döntött a végén.

Egy örökkévalóságnak tűnt, öt és fél percnek kellett eltelnie, hogy betaláljunk Sótonyi László csapatának kapujába. Jóga mindjárt kétszer is eredményes volt, de igazából csak a 11. perctől mondhattuk azt, hogy megérkeztünk a meccsbe. 5 perc alatt 8-6-ra fordítottunk. A kétgólos előnyünkből sikerült megőriztünk egyet a szünetre.

A második 30 perc eleje inkább a vendégekről szólt. Az igencsak eredményesen kézilabdázó Kecskés jóvoltából a 48. percig előttünk jártak az akadémisták. Ezután fordulat állt be a mérkőzés menetében. A feljavult Takács és Szkokán vezérletével három góllal is megléptünk a rendkívül motivált bogláriaktól.

Ám tiszavirág-életűnek bizonyult a vezetésünk. 14 másodperccel a dudaszó előtt kiegyenlítettek a vendégek. Az időkérés azonban jól jött; ifistánk, Illés Levente lövése az utolsó másodpercben utat talált Nagy Tibor kapujába, ami a győzelmet jelentette számunkra.

Liga Kupa 3. forduló:

Sport36-Komló – NEKA 26:25 (12-11)

Komló, Városi Sportközpont V: Bába, Horváth

KOMLÓ: SELYMES – Vaskó 3, Manojlovity, Jóga 2, Takács 4, SUNAJKO 5, Csomor. Csere: Szilágyi (k), Vanyek (k), Grünfelder 2, Gajdos, Balázs S. 4, SZKOKÁN 3, Illés 2, Kovácsevics 1/1, Metcz. Vezetőedző: Kilvinger Bálint

NEKA: NAGY T. – Tóth P. 1, Bognár 3, DELY 4, Vetési, Igali 2, Papp Csere: Takács (k), KECSKÉS 7, Kurucz 1, Kepess 2, Császár 3, Balogh. Vezetőedző: Sótonyi László

Hétméteresek: 4/2 illetve – Kiállítások: 4p illetve 4p

A csoport állása: 1. Sport36-Komló 8p (4m) 2. NEKA 0p (2m) 3. PVSE 0p (2m)