Mindkét mérkőzést nagy különbséggel nyerte kézilabdacsapatunk a PEAC ellen a Liga Kupában

photo

A mérkőzés főszereplői mondták:

Papp László, a PEAC mestere: „A mérkőzések jól szolgálták a felkészülésünket. A Komló egy más kávéház, ezt eddig is tudtuk. Próbáltunk részfeladatokat megoldani, de hozzátartozik, hogy labdát még nem fogtunk nagyon. Hibáink egy ilyen sebességen játszó csapat ellen kicsúcsosodtak, ezek kijavításán dolgozunk egy fiatal gárdával, akikkel érdemes foglalkozni.”

Gelb Brúnó, a PEAC fiatal átlövője: „Edzőnktől a maximális bizalmat megkaptuk, ezt próbáljuk meghálálni. Mindent beleadunk a mérkőzésekbe, igyekszünk mindig fejlődni valamiben. A két idősebb játékostól (Szögi Balázs, Vajda Kornél – a szerk.) edzésen és a meccseken is megkapjuk a támogatást. Az eladott labdák és a technikai hibák számán egyértelműen javítani kell, ezek nagy száma abból ered, hogy most kezdtük csak el a felkészülést.”

Kilvinger Bálint, a Sport36-Komló vezetőedzője: „Köszönjük a PEAC-nak elvállalták a mai mérkőzéseket. Fontos volt számunkra, hogy mérkőzés jellegű terhelés alkalmával lássuk a játékosokat. Célul tűztük ki, hogy jó védekezésből gyors gólokat tudjunk lőni, ami nagy részében sikerült. A nagy sebességen való játékot szerettük volna gyakorolni, hogy lássuk a hibáinkat. Ez a mai alkalom erre kezdésnek abszolút megfelelt.”

Sunajko Filip, a Sport36-Komló irányítója: „Nagyon örülök, hogy így kezdtük az évet. Nehéz volt felpörögni, mert elég nehéz hét van mögöttünk, és éreztük a fáradtságot. Örülök, hogy jól védekeztünk, utána támadásban sem volt baj. Az első mérkőzésekhez viszonyítva jónak értékelem a saját teljesítményemet, remélem így fog folytatódni, de még meccshiányunk van.”