Nilssonék ellen kezdünk

photo

Kedden a Telekom Veszprém elleni előrehozott mérkőzéssel kezdjük a 2021/22-es bajnokságot. A Kiel után Sunajkoékat fogadja otthonában a bakonyi alakulat.

K&H Kézilabda Liga 3. fordulóból előrehozott mérkőzés:
Telekom Veszprém – Sport36-Komló
Veszprém Aréna 2021. augusztus 31. 18:00 V: Altmár K., Horváth M.

A találkozó védettségi igazolvánnyal tekinthető meg.

A SEHA Liga Nekcse elleni negyeddöntőjét és a Kiellel szembeni barátságos derbit követően a Sport36 ellen készül Momir Ilics csapata. Jellemző a házigazdák sűrű programjára, csütörtökön már a Nekcse elleni visszavágón lesz dolga Cuparáéknak.
Ritka az olyan év, amikor a 26-szoros bajnok nem címvédőként fogadja együttesünket. A házigazdák vissza szeretnének ülni a trónra, feltehetően jelenlegi legjobbjukat nyújtják kedden ellenünk is.
Kilvinger Bálint együttese a felkészülési időszakban NBI-es és NBI/B-s csapatok ellen is játszott. Többek mellett a Balatonfüred otthonában is győzni tudtunk. A legfőbb szempont az új játékosok beépítése volt, ami jó úton jár. Több biztató produkció után kedden már élesben is kipróbálhatják magukat a srácok.
A lelátón vélhetően árgus szemekkel figyel majd a Fejér- B.Á.L. Veszprém (Veszprémi KKFT.) stábja is, hiszen másfél hét múlva ugyanitt Tombor Csaba gárdájával találkozunk a bajnokság 1. fordulójában.

Az előző szezonban kifejezetten jó meccset játszottunk a Veszprém Arénában. Tartalékosan, fiataljaink bátor játékával 40-31-gyel zártuk a bakonyi kirándulást.
Csapatunk Veszprémben tölti az éjszakát, majd szerdán – korábban lekötött tesztmérkőzés helyszínére - Gyöngyösre utazik.