"Pontatlanok és tompák voltunk" - Kilvinger Bálint

photo

A mérkőzés 10. percétől a Fradi dominált a szombati mérkőzésen. Így látták a Komló – Fradi (27:29) főszereplői a találkozót.

Horváth Attila, az FTC vezetőedzője: „Gratulálok a csapatomnak, nagyon jól játszottunk. Gratulálok a Komlónak is, mert jó mérkőzés volt. Amiért jöttünk, véghez vittük. Sokat készültünk a Komlóra, a megbeszélteket maradéktalanul ki tudtuk vinni a pályára. Elsősorban a védekezésre összepontosítottunk, az első félidőben szenzációsan védekeztünk. Elöl pedig tudtuk azt a játékot játszani, amit elterveztünk. Szép játékot mutattunk, a kérdés az volt, hogy a második félidőben azt meg tudjuk-e tartani. Végig vezetve, a játékot uralva, közel tökéletesen játszva nyertünk.”

Bujdosó Bendegúz, a Fradi jobbszélsője: „Gratulálok a Komlónak, mindig jó meccset játszunk velük. A védekezést egész héten csiszoltuk, de a Veszprém ellen nem tudtuk eldönteni, hogy hol tartunk. Ahogy beleálltunk a meccsbe, ahogy az első félidőben játszottunk, kimondhatjuk, megérdemelt volt a sikerünk. Ahogy a védekezésünk összeállt, tudtunk könnyű gólokat lőni, a támadásban pedig az új figuráink ültek. Én is annak köszönhetem a góljaimat, hogy a társak kiszolgáltak.”

Kilvinger Bálint, a Komló vezetőedzője: „Megérdemelten nyert a Ferencváros, gratulálok az ellenfélnek. Már az első félidőben kialakult egy ötgólos különbség, ami végigment az egész mérkőzésen. Hol egy kicsit feljebb jöttünk, hol egy kicsit visszaestünk. Szerencsénk sem volt, többször nem hozzánk pattant a labda. És sokat is hibáztunk, a kettőt együtt nem bírtuk el. A Ferencváros beálló körüli játékával nem tudtunk érdemben mit kezdeni. Ezt nagyon jól használták ki, ez volt leginkább döntő a mérkőzésen. Küzdöttünk végig, hogy szorosabb legyen az eredmény, de ma pontatlanabbak és tompábbak voltunk, mint szabad.”


Oláh Tamás, a Sport36-Komló átlövője: „Szeretnék gratulálni a Fradinak, visszavágtak a fővárosi vereségért. Elöl, hátul nehéz dolgunk volt. Rendkívül agresszív védekezést mutatott a Fradi. Nagyon jól megtalálták a tempókat, a váltásokat, és sikeresen befejezték a lehetőségeiket. Próbáltunk visszazárkózni, gyorsabban játszani, de technikai hibákat követtünk el, amelyek meghiúsították ezt.”