Sport36-Komló - Dabas sajtótájékoztató

photo

Meglepően könnyedén, már a mérkőzés elején magas hőfokon kézilabdázva nyert a Sport36 a rivális Dabas ellen. Vélemények:

Tomori Győző, a Dabas vezetőedzője: „Az első 10 percben olyan rövidzárlatunk volt, amit nem is értek. Igaz az okait tudjuk, hiszen 9 emberrel játszani ebben az erőltetett menetben, magával hozza, hogy fáradt már mindenki. Csak magunknak köszönhetjük ezt a mai szégyenletes teljesítményt. Nagyon rosszul álltunk fejben a mérkőzéshez – ünnepeljük magunkat, hogy 9 pontunk, de ez nem elég semmire. Abban bízom, hogy jókor jött még ez a pofon, és a további fontos meccseken, ahol pontokat kell szereznünk összeszedjük elsősorban a fejünket és az „arcunkat”. Gratulálok a Komlónak, magabiztosan behúzta a meccset, teljesen megérdemelt győzelem volt!”

Tóth Ádám, a Dabas jobbszélsője: „Szeretnék gratulálni a Komlónak. Úgy érzem, a kezdésnél olyan motivációbéli különbség volt a két csapat között, hogy a hazaiak igazából 10 perc alatt eldöntötték a meccset. Nem tudom mi történhetett. Fejben már világsztárok vagyunk … A jövő héten kijavítjuk a mostani teljesítményt. Támadásban és védekezésben is fel kell javulnunk a következő meccsre. A legjobban az bántott, hogy lerohanásunk nem is volt a mérkőzésen.”

Kilvinger Bálint, a Sport36-Komló vezetőedzője: „Szerdán (a Balatonfüred ellen – a szerk.) a hullám alján ültem, ezt csak ezért jegyzem meg, mert láthatjuk, hogy minden előfordulhat ebben a bajnokságban. A szerdai meccsből tanulva jóval határozottabban kezdtük a mérkőzést. Nem szabadott azt a hibát elkövetni, hogy a Dabas kezdje jól a meccset, és ne úgy alakuljon a mérkőzés, ahogy szeretnénk. Befolyásolta a találkozót, hogy határozott védekezésből tudtunk könnyű gólokat lőni, jól építettük a támadásokat. Kialakult egy olyan különbség, amit már könnyebben tudtunk őrizni. Nem voltunk elégedettek a szerdai meccsel, de tudtuk, hogy ma nem hibázhattunk, mert ez egy fontos mérkőzés. Úgy oldottuk meg a feladatot, ahogy szerettük volna.”

Dobi Sándor, a Sport36-Komló beállósa: „Úgy gondolom, hogy amit edzőnk kért tőlünk támadásban, védekezésben, azt megvalósítottuk. A védekezésünk abszolút felkeményedett szerdához képest, támadásban a pontosság és a befejezés is rendben volt. A pályán lévők és a kispadon ülők teljes mértékben együttműködtek. Az hozott eredményt, hogy elől és hátul rendben volt minden.”