Szinte hibátlan játék kellett volna

photo

Az utolsó másodpercig küzdöttünk, de a Fradi mai extra teljesítményét nem tudtunk felülmúlni.

Alig kezdődött el a találkozó, Zobec máris megtalálta az utat Győri kapujába. Akkor még nem gondoltuk, hogy mindössze 10 percig tudjuk tartani a lépést a vendégekkel.
4-4 után Nagy Bence kétszer, majd Bujdosó is bevette kapunkat, amivel letették a Fradi további teljesítményének alapjait.

Óriási harcot vívtunk védekezésben a fővárosiak beállóival, de ha hibáztak is a vonalról, a labda minden esetben úgy pattant ki, hogy valamelyik vendégjátékos került helyzetbe. Az sem a mi malmunkra hajtotta a vizet, hogy a 21 éves Győri ihletett állapotban, közel 40%-on teljesített ebben az időszakban.
Nálunk Sunajko Filip góljai adtak reményt a folytatáshoz, de az is kevés volt, hogy megakadályozzuk a vendégek 5 gólos vezetését. Azért nem lett 6 a félidőben, mert Szkokán a lefújás előtti másodpercekben bravúros góllal szépített.

A második játékrész elején – bár megkaptuk a lehetőséget a Fraditól - hibáink miatt nem tudtunk faragni a hátrányunkból. Horváth Attila ekkor küldte pályára a fiatal Prainert, aki viszont élt a lehetőséggel, háromszor is bevette Granic kapuját.

13:20-nál mindent egy lapra tett fel csapatunk. Zobec, Jóga mezőnyből és Takács büntetőkből szépített, sőt Jerkovic 700. komlói góljával még közelebb férkőztünk Nagy Bencéékhez.

20 perccel a zárás előtt Vaskó találatával már 3 gólra feljöttünk (18-21), de utána ismét Nagy Bencééken volt a sor, pillantok alatt 6 lett a különbség.
Le a kalappal a csapat előtt, egy pillanatra sem adta fel: az utolsó 5 percet 5-1-gyel hoztuk, így csak (némileg hízelgő) kétgólos vereséget szenvedtünk a támadásban és védekezésben is nagyot játszó Ferencvárostól.

K&H Kézilabda Liga 20. forduló:
Sport36-Komló – Ferencvárosi TC 27:29 (10-15)
Városi Sportközpont, zárt kapuk mögött V: Bóna, Földesi
KOMLÓ: Granic – Szkokán 3, Zobec 5, Jóga 1, Sunajko 4, Jerkovic 2, Hoffmann 1. Csere: Djurdjevic (k), Grünfelder 3, Balázs, Oláh T. 2, Melnicsuk 1/1, Takács 4, Vaskó 1. Vezetőedző: Kilvinger Bálint

Az FTC gólszerzői: Nagy 7, Bujdosó 6, Bognár 4, Kovacsics 3, Prainer 3, Pordán 3, Füzi 2, Mikita 1.

Hétméteresek: 4/3 illetve 3/3 Kiállítások: 4p illetve 8p