Tudtuk, hogy nehéz mérkőzés lesz

photo

A Sport36 - Eger mérkőzés főszereplői mondták:

Tóth Edmond, az Eger vezetőedzője: „Gratulálok a Komlónak! Sajnos volt még egy utolsó támadásuk, amit be tudtak fejezni, ráadásul góllal. Nagyon kiélezett csata volt. Nekünk pontra vagy pontokra lenne szükségünk, vigasztal, hogy legalább jó irányban indultunk el, ennyi lehet a mai meccsben. Azt gondolom, ahhoz képest, hogy a csapat milyen állapotban van most – egy balkezessel, két piros lappal –, így kihozni a mérkőzést szép, de nem érünk vele semmit. A maradék játékosaim kihozták a maximumot magukból. Erre kell építenünk. Látszott a csapaton, hogy szeretné megmutatni, hogy mit tud. Nem volt szerencsénk minden labda szerencsésen ellenfelünk kezébe pattant. Bízom benne, hogy ez egyszer megfordul. Most jönnek azok a mérkőzések, amiből pontokat kell gyűjtenünk. Bízom benne, hogy a folytatás jobb lesz.”

Lezák Áron, az Eger jobbszélsője: „Gratulálok a Komló csapatának, egy nagyon jó és küzdelmes mérkőzést nyert meg. Apróságok döntöttek a végén. Számítani lehetett arra, hogy ki fogja befejezni az utolsó támadást, de nem sikerült megállítani Jerkovicot. Pont nélkül távozunk, de küzdésben, az akaratban mindenképpen léptünk előre az előző időszakhoz képest. Remélem, hogy a következő mérkőzéseken is hasonlóképpen tudunk küzdeni és hajtani.”

Kilvinger Bálint, a Sport36 vezetőedzője: „Tudtuk, hogy nehéz mérkőzés lesz. Láttuk az Eger több mérkőzését, tudtuk, hogy egy pillanatra sem fogják feladni. A végén volt egy kis szerencsénk, amivel ki tudtuk harcolni a győzelmet. Hozzáteszem, hogy dolgoztunk is ezért. Nekünk is volt olyan mérkőzésünk, amikor a kipattanók nem hozzánk jöttek, ma igen. Dolgoztunk, dolgoztunk elöl és hátul is, de bőven volt hiba is a játékunkban. Látszik, hogy a védelem felépítése folyamatos munkát igényel, hiszen érkeztek a nyáron új játékosok. Azt is tudtuk, hogy a 7-6 elleni játékot jól játssza az Eger. Ezzel mi küzdöttünk, hozott egy kis bizonytalanságot elöl is. Hiába tudtunk ellépni, ellenfelünk mindig visszakapaszkodott, és ennél élesebb végjátékot nem tudtunk volna játszani. Szerencsénk volt, de gratulálok a fiúknak, mert nagyot küzdöttek.”

Sunajko Filip: „Nagyon nehéz meccs volt. A mi szempontunkból egy nagyon fontos találkozó volt. Mindenki jól teljesített, pláne az első félidőben. A másodikban vezettünk többször is három góllal, de visszajöttek. Végig egygólos különbség volt a két csapat között. Gyakoroltuk ezt a végjátékot. A Gyöngyös ellen nem jött be, most igen. Nagyon örülök, hogy amit az edzésen gyakoroltunk, az így sikerült.”