Új fiúk a keretben

photo

Két új játékossal vág a 2022/23-as bajnokságnak NBI-es kézilabdacsapatunk. Szuharev Lev Egerből, Csányi Dániel Veszprémből tette át székhelyét Komlóra. Közös bennük, hogy mindketten a veszprémi utánpótlásban pallérozódtak néhány évig, ahogy korábbi csapattársuk, a már két éve együttesünket erősítő Melnyicsuk Viktor.

Szuharev Lev 2000. 08.17-én született Nyíregyházán. A jobbátlövő eddigi klubjai: Nyíregyháza, Telekom Veszprém, Ózd, Eger. Az U18-as és U-19-es válogatottal is részt vett világversenyen. Ezeken 19-szer volt eredményes.
Az NBI-ben 2019 februárjában Budakalászon mutatkozott be a Telekom Veszprém csapatában, ahol egyből 3 gólt lőtt. Eddig 53 NBI-es mérkőzés van a háta mögött, ezeken 102-ször vette be az ellenfél kapuját. A Komló ellen 5 mérkőzést játszott az NBI-ben és ezeken 8 gólt szerzett.

Csányi Dániel 2001. február 24-én született Kecskeméten. Beállósunk eddigi klubjai: Kecskemét, Békés, Balatonfüred, Telekom Veszprém, Nemesvámos, BFKA Veszprém. Az NBI-ben eddig 5 alkalommal ölthette fel a Telekom Veszprém mezét. A NEKA ellen 3 gólt lőtt. Legutóbb tavasszal Komlón is pályára léphetett Nenadicékkal, egy kétperces kiállítását jegyezték fel a jegyzőkönyvbe.