Vasárnap a Gyöngyös látogat Komlóra

photo

Az 5. fordulóból elhalasztott mérkőzést pótolnak a csapatok Komlón vasárnap. Izgalmas mérkőzést ígér a Gyöngyös komlói vendégjátéka.

Bár a két csapat között hat pont és négy hely a különbség a táblázaton, közös nevezőt mégis találhatunk a Konkoly Csaba és Kilvinger Bálint együttese között. Mégpedig azt, hogy napokkal ezelőtt egyaránt – mondhatjuk – sima vereséget szenvedtek a Balatonfüred otthonában.

Javításra a vasárnapi találkozó tűnik legalkalmasabbnak mindkét gárda számára, amelyet 17 órától élőben közvetít az M4+ csatorna.

Konkoly Csaba a mátraalji csapat honlapján dicsérte csapatunkat, amely véleménye szerint meccsről meccsre fejlődik, bár úgy véli, kicsit gyengült az utóbbi évhez képest. Egyértelműen pont vagy pontok megszerzését tűzte ki célul, de nehéz mérkőzésre számít a sárgák mestere.

Hasonlóan gondolatok motoszkálnak nálunk is a fejekben. Egy balul sikerült füredi fellépés után jó lenne kikászálódni a gödörből, amit a tatabányaiak ellen mutatott elánnal meg is kezdhetnénk. Helyzetünket nehezíti, hogy a decemberi gyöngyösi mérkőzés legeredményesebb játékosa, Melnyicsuk Viktor nem léphet pályára, mert a mérkőzés eredeti időpontjában nem volt még igazolt játékosunk.

Decemberben sokáig jól tartottuk magunkat (30-26), a végén azonban a házigazdák söpörték be a két pontot.

K&H Kézilabda Liga 5. forduló,2021. 02. 14. 17 óra:
Sport36-Komló – HE-DO B. BRAUN Gyöngyös
Komló, Városi Sportközpont zárt kapuk előtt V: Horváth, Marton