Veszprémben kezdjük a szezont

photo

Idegenbeli mumusunk, a Fejér B.Á.L. Veszprém ellen kezdi a 2022/23-as bajnokságot a Sport36-Komló.

Idegenbeli mumusunk, a Fejér B.Á.L. Veszprém ellen kezdi a 2022/23-as bajnokságot a Sport36-Komló.
Eddig csak hazai pályán sikerült legyőznünk a „fiatal” veszprémi csapatot az NBI-es találkozók során. Mindkét bakonyi fellépésünkön „Élesék” otthon tartották a két pontot.
Itt az alkalom, hogy fordítsunk a dolgok menetén. Bár a nyári tesztmérkőzésen 32-31-re kikaptunk a hazaiaktól, ám azon a találkozón gyakorlatilag balátlövő nélkül léptünk pályára.
A felkészülés záró részében viszont egyre jobban összeállt a játék. Nagyobb különbséggel győztünk a szerb bajnokság középcsapata, a Proleter ellen, majd a nemzetközileg jegyzett NEXÉ-n Bazsa góljával kerekedtünk felül.
Ellenfelünk az előző szezonban a 10. helyen végzett a K&H ligában. Nagy mozgás volt nyáron a keretében. A legnagyobb veszteség Borbély Ádám (Ferencvárosi TC), Fazekas Gergő (Wisla Plock) és Vajda Huba (Balatonfüredi KSE) távozásával érte őket. Pótlásukra több egykori egri játékos (Balogh Tibor, Molnár Balázs, Pulay Gábor, Simon Machác), Stranigg János (NEKA), Szrnka Levente (Kecskeméti TE-Piroska szörp), Vetési Bence (Pick Szeged) érkezett.
K&H Kézilabda Liga 1. forduló, 09.03. 18.00:
Fejér- B.Á.L. Veszprém – Sport36-Komló
Veszprém, Március 15. u. V: Altmár, Horváth